VASTGOEDSTYLING.

In 1 dag maken wij jouw woning ruimer, lichter én sfeervoller. Je huis optimaal gepresenteerd en klaar voor de verkoop!

WONINGFOTOGRAFIE.

ESTHETIEK. brengt jouw huis vakkundig in beeld. Professionele foto’s van elke ruimte.

MEUBELVERHUUR.

Een lege woning mist potentie. Wij richten een leegstaande- of modelwoning in zodat alle ruimtes volwaardig gepresenteerd kunnen worden.

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling, is een bewezen manier van styling die een woning sneller en voor een hogere prijs doet verkopen. We laten de positieve eigenschappen van de woning uitblinken en we zorgen dat het huis bij een bredere doelgroep in het oog springt. Hierdoor wordt jouw woning aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers. We maken zo veel mogelijk gebruik van jouw eigen meubels en accessoires, en vullen die indien mogelijk zelf aan. 

Door 1 dag een vastgoedstylist over de vloer te hebben, hoef jij je dus niet meer druk te maken over de presentatie van de woning.

Waarom vastgoedstyling?

Je vraagt je misschien af waarom je naast een makelaar een verkoopstyliste in de arm zou moeten nemen; het is eigenlijk heel eenvoudig: daar waar een makelaar de constructie en de waarde van de woning bekijkt en bepaalt, verzorgt de verkoopstyliste de presentatie van de woning. Kijkers op woningsites bepalen in de eerste 15 seconden al of een huis goed voelt. Je wilt dus dat jouw huis meteen opvalt en een onvergetelijke indruk achter laat. Uit onderzoek blijkt dat woningen die gestyled zijn sneller en tegen een betere prijs verkocht worden, omdat ze meer kijkers trekken.

Staat jouw huis al te koop, maar wordt deze niet snel verkocht? Investeer ook dan in een goede verkoopstylist. Dit is altijd voordeliger dan dat je de vraagprijs van de woning moet verlagen of langere tijd dubbele woonlasten hebt.