De huizenmarkt gaat ontzettend hard tegenwoordig. Hoe fijn het ook is dat huizen snel verkocht worden, een uitdaging is het ook. Er zijn tenslotte nog veel meer makelaars in de omgeving te vinden. Hoe ga jij je als makelaar positief onderscheiden? En áls je een klant hebt: hoe zorg je er dan voor dat het huis optimaal gepresenteerd wordt?

  • Meer kijkers.
  • Sneller een koper.
  • Hogere verkoopprijs.
  • In 1 dag geregeld.
  • Budgetvriendelijk.

Met ESTHETIEK. vergroot je als makelaar daar aanzienlijk je kansen op. Wij gaan jou graag helpen kijkers te trekken én te overtuigen. We zijn er voor opgeleid om met kleine aanpassingen in het interieur grote kansen te creëren. Om dode hoeken in functionele ruimten te veranderen en rommelkamers in lievelingsplekjes. Zo laten we zien hóe mooi de woningen zijn en hoef jij als makelaar niet akkoord te gaan met een (te) laag bod.

Om een huis verkoopklaar te maken heeft ESTHETIEK. genoeg aan een dag. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de fotografie, zodat je verzekerd bent van aantrekkelijke en uitnodigende beelden. Wil je zíen wat wij doen? Kijk dan bij de pagina RESULTAAT. We werken graag met jou als makelaar samen!

Wij zijn graag de overtuigende factor voor de potentiële huizenverkopers.